Äga lastbil

Avtal & tjänster

Uppkopplad

Fleet Management

Scania Fleet Management erbjuder tre olika tjänstepaket: Uppföljning, Kontroll och Data Access som var och en bör kombineras med färdskrivartjänster. För att starta tjänsterna behöver fordonet vara utrustat med en Scania Communicator, vilket är idag är standard i alla nya lastbilar och bussar. Enheten samlar in information från fordonet och skickar information för analys och presentation på t.ex. Scania Fleet Management Portal.

Underhåll

Tvätta i våra tvätthallar

Vård och skötsel av fordonet är viktigt, även det yttre behöver ha sitt. På 4 av våra 6 verkstäder kan vi erbjuda fordonstvätt av tunga fordon. Våra moderna tvättanläggningar har den bästa tekniken för att minimera belastningen på miljön och vi följer med råge gällande miljökrav så du kan känna dig trygg vid ett besök i hallarna.

Certifiering

Kvalitet och miljöcertifiering

Det är naturligt för oss att uppfylla gällande kravstandard för Kvalitet och Miljö. Därför är vi certifierade enligt ISO9001 och ISO 14001 i alla våra verkstäder.

Meddelande skickat!

Tack för ditt meddelande! Vi återkopplar till dig inom 24 timmar. Adresser och telefonnummer till våra anläggningar finner du nedan. Ha en fortsatt fin dag!

Visa anläggningar

Kontakta oss

Har du en fråga, funderingar om ett fordon eller om köpet, kontakta oss så återkopplar vi till dig inom 24 timmar.

Välj anläggning