Nybilsleverans

Senaste leveransen

Tom Wiiks specialtransport AB

Solen sken på Toms nya bil

Solen sken när Tom Wiiks Specialtransport i Åhus hämtade sin R 660 A6x2NB.
BRS i Bolat har byggt och monterat verktygslådor och gångbord.
Lackering av Sunnerbo lack i Markaryd. FL-Buur ApS har inrett hytten
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

Falkenklev Logistik i Helsingborg

Ny distributionsbil

Falkenklev Logistik Helsingborg valde en SCANIA P250B4X2NB med ett Nordic Box skåp från Närko. En distributionsbil med City Safe Window som ger förare i stadsmiljö förbättrad möjlighet att upptäcka barn, fotgängare och cyklister nära lastbilen. Ett viktigt komplement till säkerheten i vår stadsmiljö.
Vi på Börjessons tackar för förtroendet och önskar Falkenklev lycka till med nya bilen.

#citysafewindow

Eliasson Åkeri

Eliasson 4:e av 4:a tankbils ekipage

Ytterligare en nybilsleverans till Eliassons Åkeri AB i Kristianstad, som har valde en R 590 B6x2*4NB med tankpåbyggnad och släp från HMK Bilcon.
Hana Design har stripat hela ekipaget. Detta är bil och släp nummer 4 av 4 identiska ekipage som vi levererat de sista 6 veckorna.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med de nya Tankekipagen.


Nybilsleverans

Nils-Åke Arvidssons Transport

Denna härliga fredag har vi haft äran att leverera ny bil till Nils-Åke Arvidssons Transport AB. En ny SCANIA R 590B6x2*4NB där Stinsen Service AB i Perstorp har gjort överflytt av tanken.
Dekor & Design står för den snygga dekoren. Vi tackar för förtroendet och önskar Bengt med chaufför lycka till med nya pärlan.

Skoogs Åkeri & Logistik AB

En ny SCANIA

Vi startar veckan med en nybilsleverans till Skoogs Åkeri & Logistik AB som har investerat i en SCANIA P 320B4x2NB. SKAB i Ätran har monterat på ett nytt skåp med öppningsbar sida och bakgavellift. Hytten är fabrikslackad och Dekor & Design har textat dom gula linjerna och Skoogs detaljer. Vi tackar alla för ett gott samarbete och önskar Skoogs Åkeri & Logistik AB lycka till med nya bilen.

Brokhults Åkeri

Ny skogsbil till Brokhult

Nybilsleverans till Brokhults Åkeri AB i Älmhult, som valde en R 650 B6x4NB med EAS styrning. OP Höglunds har monterat timmer rede med LAXO bankar och Jonsereds kran 1088S och X-Cab. Ljungby reklam har monterat text och dekor.

Blått är flott

Nybilsleverans till AM Logistic AB i Klippan

AM Logistic AB hämtade ut sin stiligt blåa SCANIA R 540B6x2LB med ett nytt VAK skåp. Vi ser fram emot att se den rulla längs vägarna och önskar Mattias med chaufförer lycka till med nya bilen.

Eliassons 3 av 4

Eliassons Åkeri I Kristianstad

Fin väder skal det va när Eliasson fick sin 3.e bil och släp av 4a. Tanken och släpet är byggt av HMK Bilcom i Danmark och texten å dekor är monterad av Hanadesignes

Bjärke Godstrafik AB investerar i nytt ekipage

Ny Scania

Bjärke Godstrafik gör en ny investering med en R 660 B6x2NB inklusive nytt skåp samt en Dolly och Trailer som är påbyggda av Limetec i Finland.
Lackmästarna Håkantorp har lackerat bilen och vår verkstad i Alingsås har utrustat den. Vi önskar Bjärke Godstrafik lycka till med nya ekipaget.

Augustsson Fordonsvård i Östra Ljungby

Ny dragbil

Leverans till Augustsson Fordonsvård i Östra Ljungby som har investerat i en R500 A6x2NA. Den snygga lacken står Lacktyl i Ängelholm för. Joma Reklam i Örkelljunga har textat hytten med Augustsson Fordonsvård. Lycka till med nya bilen.

Ny lastväxlare till Elestorps Åkeri

Stiligt blå

Elestorps Åkeri AB har investerat i en R 540B8x4*4NB. Stellan Fredriksson Bil & Maskin AB i Nyvång har byggt på en HIAB lastväxlare. Den är lackad av Sonessons Lack i Spannarp. Utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby.

Tubbarps Åkeri

Efterlängtad bil levererad till Tubbarps Åkeri

Nu är Tubbarps Åkeri redo för vintern med sin nya Scania R540 B8x4*4NB med front och sidoplog och Joabs komplettbyggd växlare.

Nytt chassi till HNT Transport Aktiebolag

Bulkbil

Vi har levererat ett nytt chassi till en överflytt av befintlig bulk som Tankmobil i Ystad har gjort. Lördagen d. 9/10 kommer ni hitta bilen hos Tegelbruksskolan i Klippan som har öppet hus där HNT deltar. Sen bär det ut på vägarna och vi önskar dom lycka till.

Meddelande skickat!

Tack för ditt meddelande! Vi återkopplar till dig inom 24 timmar. Adresser och telefonnummer till våra anläggningar finner du nedan. Ha en fortsatt fin dag!

Visa anläggningar

Kontakta oss

Har du en fråga, funderingar om ett fordon eller om köpet, kontakta oss så återkopplar vi till dig inom 24 timmar.

Välj anläggning