Nybilsleverans

Senaste leveransen

Hyllinge Åkeri AB

Ny SCANIA

Idag levererar vi en ny bil till Hyllinge Åkeri AB. En ny SCANIA R 560B6x2NB med nya SUPER drivlinan.
Hyllinge Åkeri har i egen regi gjort överflytten av tanken, Lacktyl i Ängelholm har lackerat och enligt
chaufförens önskemål så har verkstan fixat utrustningen på bilen.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Hyllinge Åkeri lycka till med nya bilen.
#börjessonslastbilar
#scania

Alingsås Kranbil AB

Ny kranbil

Idag levererar vi en ny kran/bodbil till Alingsås Kranbil AB. En ny SCANIA G 560B8x2*6NB med en ny Palfinger kran samt byggnation från AB Bröderna Johanssons Karosserifabrik i Skurup. Tillbehör och utrustning har vår verkstad i Alingsås fixat. Vi på Börjessons Lastbilar tackar alla för gott samarbete och önskar Jens Alingsås Kranbil lycka till med nya bilen.

T Kannenbergs Transporttjänst AB

Ny Scania

Nybilsleverans till T Kannenbergs Transporttjänst AB som har köpt en ny SCANIA R 460 B8x2/*6NB. Påbyggd hos Gehab med ett nytt skåp samt en ny Palfinger kran, Gehab har även har monterat all extra utrustning. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar T Kannenbergs lycka till med den nya snygga pärlan.

#börjessonslastbilar
#gehab
#Palfinger

Pantzars Åkeri AB

Ny Scania

Nybilsleverans till Pantzars Åkeri AB som har investerat i en R 500 B6x2NB med ett nytt VAK skåp. Killarna i verkstan har gjort den sista touchen och Dekor & Design har textat. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Pantzars lycka till med nya bilen.

Böckerskogens Åkeri AB

Ny Scania

Vi börjar dagen med en leverans direkt på morgonen till vår granne Böckerskogens Åkeri AB. En ny SUPER Scania R 500B6x2*4LB med ett nytt skåp från JPGS Kaross i Skummeslöv. Hytten är lackerad hos Sunnebo Lack och Dekor & Design har textat. Vår verkstad i Östra Ljungby har fixat den fina utrustningen. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Böckerskogens Åkeri lycka till med nya bilen.

#börjessonslastbilar
#jpgs
#sunnebolack
#Dekor&Design
#scania

Johansson Grus & Mark Entreprenad AB

Ny Scania

Nybilsleverans till Johansson Grus & Mark Entreprenad AB som har investerat i en ny SCANIA R 530 B8x4*4NB. Påbyggd av Sörling med en dumper Goldstar G3. Sonessons har lackerat och JOMA har textat hytten. Vår verkstad i Östra Ljungby har fixat utrustningen och vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Johansson Grus lycka till med nya bilen.

#börjessonslastbilar
#scania
#sörling

Alingsås Kommun

Sopbil

Leverans till Alingsås Kommun som har investerat i en ny 4-fack sopbil. En Scania P320B6x2*4NB med en ny Quatro påbyggnation från NTM Närpes i Finland. Botek Systems i Ulricehamn har monterat våg. Alviks Lackcenter har lackerat och KP Skyltfabrik har textat bilen. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Alingsås Kommun lycka till med nya bilen.

#börjessonslastbilar
#scania
#ntm
#alvikslackcenter
#botek

Tommy Nordbergh Åkeri AB

SUPER

Nybilsleverans till Tommy Nordbergh Åkeri AB som har investerat i en ny SUPER SCANIA R 460B6x2*4LB. Bussbygg har byggt på ett nytt skåp i Norge. SM Kyl har monterat ett nytt Carrier aggregat. Autolack i Halmstad har lackerat och Dekor & Design har textat bilen. Bilen är utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Tommy Nordbergh Åkeri lycka till med nya SUPER bilen.

Daniel Svantessons Åkeri AB

Ny lastväxlare

Leverans till Daniel Svantessons Åkeri AB som har investerat i en ny SCANIA R560 B8X4*4NB. Påbyggd av JOAB med en ny lastväxlare L24 Ecodrive. Dekor & Design har textat hytten. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Daniel Svantesson lycka till med nya bilen.

MHT Transport AB & HNT Transport AB

Två flugor i en smäll

Dubbel leverans till MHT Transport AB och HNT Transport AB som har investerat i en R590 B8x4*4NB med en överflyttad bulk i regi av Tankmobil i Ystad. En R590B6x2NB även den med en överflyttad bulk som HNT har gjort i egen regi. DA Lack samt Lacktyl har lackerat. Dekor & Design har stripat. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med bägge bilarna

Patrik TC Carlsson Åkeri AB

Ny Scania

Leverans till Patrik TC Carlsson Åkeri AB som har investerat i en ny SCANIA S590 B6X2LB. Båstab har gjort överflytten av skåpet och Lacktyl har lackerat. Joma Reklam har textat. Utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

AM Logistic AB

Blått är flott

Leverans till AM Logistic AB som har investerat i en ny SCANIA R560 B6X2LB där VAK har byggt på ett nytt skåp. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar AM Logistic lycka till med nya bilen.

#börjessonslastbilar
#VAK
#blåttärflott

Alingsås Kommun

Sopbil

Leverans till Alingsås Kommun som har investerat i en ny 4-fack sopbil. En Scania P320B6x2*4NB med en ny Quatro påbyggnation från NTM Närpes i Finland. Botek Systems i Ulricehamn har monterat våg. Alviks Lackcenter har lackerat och KP Skyltfabrik har textat bilen. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Alingsås Kommun lycka till med nya bilen.

#börjessonslastbilar
#scania
#ntm
#alvikslackcenter
#botek

Fraktad Alingsås AB

Ny SCANIA

Nybilsleverans till Fraktad Alingsås AB som har investerat i en ny SCANIA R560B6x2NB. JOAB i Göteborg har byggt på en ny L20 lastväxlare. Lackerad hos Starks Billackering. Krangatans Hydraulik och Påbyggnads AB har utrustat bilen med diverse lampor. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Fraktad Alingsås AB lycka till med bilen.

#börjessonslastbilar
#scania

Bengtson och Wulff

Ny plogbil och lastväxlare

Vad passar bättre än en nybilsleverans av en SCANIA plogbil i vårt vackra vinterväder här nere i Skåne. Bengtson och Wulff AB har investerat i en ny plogbil samt lastväxlare påbyggd av JOAB. Sonessons i Spannarp har lackat och vår verkstad i Östra Ljungby har utrustat bilen. Kunden har även alt underhållsavtal Start för tryggt ägande. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Bengtson och Wulff lycka till med nya bilen.

#börjessonslastbilar
#viskaparframtiden
#joab
#scania
#diodhuset

Grönsakshallen Sorunda AB

100% Biogas

Nybilsleverans till Grönsakshallen Sorunda AB som har plockat ut ännu en miljölastbil som drivs med 100% Biogas.
En P340b6x2*4NB med en CNG gasmotor och ett nytt SKAB skåp från Ätran.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Grönsakshallen Sorunda lycka till med den nya hållbara lastbilen.

#börjessonslastbilar
#viskaparframtiden
#scania
#skab

JEOL AB

Ny kassettbil

Nybilsleverans till JEOL AB som har investerat i en ny SCANIA R 660 B8x4*4NB. En kassettbil påbyggd hos SLP i Övertorneå. Lackerad hos Litab Lack. Utrustad av vår verkstad i Alingsås. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Jeol lycka till med nya bilen.

#börjessonslastbilar

Jonas Larsson Åkeri AB

Biogas

Nybilsleverans till Jonas Larsson Åkeri AB i Ängelholm som har plockat ut sin nya miljölastbil som drivs med 100% Biogas.
En R 410 B6x2*4NB SCANIA med en CNG gasmotor. Påbyggd med en ny Palfinger kran och flak hos Palfinger i Österrike.
Sonessons i Spannarp har kompletterat och lackat plastdetaljer på hytten. Textad hos Kelo.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Jonas Larsson Åkeri lycka till med den nya hållbara lastbilen.

#börjessonslastbilar
#viskaparframtiden
#scania
#palfinger

RP Timmertransport AB

Ny timmerbil

Idag har vi en SUPER leverans till RP Timmertransport AB som har investerat i en ny timmerbil.
En Scania R 560 B6x4NB där Alucar i Finland har stått för påbyggnationen. Autolack i Halmstad har lackerat och Joma Reklam har textat.
Den snygga utrustningen har vår verkstad i Östra Ljungby fixat. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar RP Timmertransport AB lycka till med nya bilen.

#börjessonslastbilar #scania #viskaparframtiden #alucar_oy #diodhuset #lightfix

Richard Nöbbelin Åkeri AB

R590 V8

Leverans till Richard Nöbbelin Åkeri i Drögsperyd som valde en ny R590 V8 B6x2*4NB med NTM påbyggnation
Konrad Vistfelt inredning AB har klätt hytten och Ystad mekaniska stått för det rostfria.
Sonessons lack i Spannarp har lackerat hytten.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Richard och personal lycka till med den nya bilen.
#börjessonslastbilar
#viskaparframtiden
#scania

Mp Cargo

R560

Leverans till Mp Cargo i Sölvesborg som valde en ny R560 B6x2*4NB Bussbygge står för påbyggnationen

Skyltforum i Kristianstad har fixat dekoren samt Dekal kungen står för Frigoscandia dekalerna.

Lackerad av DA Lack & Kaross AB i Tomelilla

Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Marco och Sönerna lycka till med den nya bilen.

#börjessonslastbilar #viskaparframtiden #scania

JEOL ÅKERI AB

R660

Nybilsleverans till JEOL Åkeri AB som har investerat i en ny SCANIA R660B8x4*4NB. Påbyggd av JOAB i Göteborg med en ny JOAB lastväxlare Eco Driv L24. Allround Lack har lackerat. Den snygga extra utrustningen har våra killar på verkstan i Alingsås fixat i samspråk med JEOL. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar JEOL med chaufför lycka till med nya bilen.

#scania #börjessonslastbilar #viskaparframtiden #joab

K Åsbergs Åkeri AB

Ny SCANIA

Nybilsleverans till K Åsbergs Åkeri AB i Alingsås som har investerat i en ny SCANIA R 500B8x4*4NB med nya SUPER drivlinan. Bröderna Johansson Karosserifabrik i Skurup har byggt på en ny Palfinger kran och växlare samt BJK premiumflak. Majlands Inredningar har klätt hytten. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Klas Åsberg lycka till med nya bilen.

#börjessonslastbilar
#viskaparframtiden
#scania

Pantzars Åkeri AB

R500

Ännu en nybilsleverans till Pantzars Åkeri AB som investerat i en ny SCANIA R500B6x2NB påbyggd med ett nytt skåp från VAK samt ett nytt Carrier aggregat.
Textad av Dekor & Design och utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby. Bilen fanns även med i vår monter på Skåne Truck Show.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Pantzars lycka till med nya bilen.

Ironcroft Mjölby AB

SUPER

Nybilsleverans till Ironcroft Mjölby AB som har investerat i en R460 B6X2*4NB med nya SUPER drivlinan.
Skåpet är överflyttat av Mjölby Vagn- och Karosseriteknik. Autolack i Halmstad har lackerat och Dekor & Design har textat bilen.
Hytten är klädd av LPA Custom i Halmstad. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Ironcroft lycka till med nya bilen.

#börjessonslastbilar #scania #lpacustom #autolack #diodhuset

Dalshult Industri & Entreprenad AB

R500

Nybilsleverans till Dalshult Industri & Entreprenad AB som har investerat i en ny SCANIA R500B6X2*4NB.
En Scania komplett bil med ett nytt SKAB skåp. Textad av Atec i Klippan.
Vi på Börjessons Lastbilar AB tackar för förtroendet och önskar Dalshult lycka till med nya bilen.

Böckerskogens Åkeri AB

R500

Nybilsleverans till Böckerskogens Åkeri AB som har investerat i en ny SCANIA R500B6x2*4LB. JPGS Kaross AB har monterat ett nytt skåp. Sunnebo Lack i Markaryd har lackerat och Dekor & Design har textat. Vi på Börjessons Lastbilar AB tackar för förtroendet och önskar Böckerskogen lycka till med nya bilen.

Arvidssons Oljetransporter AB

Ny SCANIA

Nybilsleverans till Arvidssons Oljetransporter AB som har investerat i en ny SCANIA R560 B6x2*4NB.
Påbyggd med ny tank från EuroTank i Finland som även har levererat ett nytt släp. Lackerad hos Lackmästaren i Åstorp.
Textad hos Dekor & Design. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Arvidssons Oljetransporter lycka till med nya ekipaget.

Pantzars Åkeri AB

Ny skåpbil

Nybilsleverans till Pantzars Åkeri AB som har investerat i en R500B6x2NB med ett nytt VAK skåp.
Utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby och textad av Dekor & Design.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Pantzars Åkeri lycka till med nya bilen.

JEOL AB

Ny dragbil

Nybilsleverans till JEOL AB i Vårgårda som har investerat i en ny SCANIA dragbil R 560 A6x4NB.
En Sörling komplett dragbil som är lackerad hos Rika Skadecenter i Lysekil och den snygga utrustningen har vår verkstad i Alingsås fixat. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Ny dragbil till C4

S 560 A6x2*4 NB

Idag har vi leverera ännu en S 560 A6x2 dragbil till C4 Transport
BRS i Boalt har tillverkat gångbord och monterat integrerad verktygsskåp. Skyltforum har gjort dekoren.
Som vanligt så ingår kontrollpaket och färdskrivarnedladdning i affären. C4 har även valt underhållsavtalet Start.
Vi på Börjessons tackar Staffan på C4 för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Ny bil till KDT

Kranväxlare

Nybilsleverans till KDT i Kristianstad som valde en R460 B6x2*4NB SUPER.
JOAB i Lessebo har monterat sin L20 Classic lastväxlare och HMFs 1120.20K-RCS kran.
Hana Designs har stått för dekoren.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

Håkan Welin

R590 med rostfri trycktank

Leverans till Håkan Welins Åkeri i Vanneberga som valde en R590 B6x2*4. Med 15,5m³ rostfri trycktank från VM Tarm.

Skyltforum i Kristianstad har fixat dekoren.

Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Håkan Welin lycka till med den nya bilen.

Johansson Grus & Mark Entreprenad AB

Ny Scania

Nybilsleverans av ny Scania R 530 B8x4*4NB med en Komplett JOAB L27 EcoDrive Lastväxlare till Johansson Grus & Mark Entreprenad AB.
Lackerad hos Sonessons Lack i Helsingborg. Stripad av Joma Reklam i Örkelljunga och utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Johansson Grus lycka till med den nya bilen.

Nytt tank ekipage

Eliassons Åkeri

Ny bil och släp till Eliasson Åkeri AB I Kristianstad som har valde R660 B8x4*4NB med tank och släp från Tankmobil.
Dekoren har Hanadesign gjort.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

Grönsakshallen Sorunda AB

Hässleholm

Nybilsleverans till Grönsakshallen Sorunda AB i Hässleholm som har investerat i en ny SCANIA R 460B6X2*4NB. Med ett överflyttat skåp utfört av DA Kaross i Tomelilla. Utrustad av vår verkstad i Hässleholm. Vi på Börjessons Lastbilar tackar Grönsakshallen för förtroendet och önskar er lycka till med nya bilen.

Ny bil till C4 Transport

SUPER drivlina

C4 Transport i Kristianstad har tagit ytterligare en ny S 560 A6x2NB med SUPER drivlina i drift.
BRS i Boalt har tillverkat gångbord och monterat integrerad verktygsskåp. Skyltforum har gjort dekoren.
Som vanligt så ingår kontrollpaket och färdskrivarnedladdning i affären. C4 har även valt underhållsavtalet Start.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

BEV

Batteri sopbil i Hässleholm

Elbilsleverans till Hässleholms Miljö AB som valde en BEV 25L med 297kwh framdrivningsbatteri och sopbilspåbyggnad av NTM.
Kalmar billack har lackat.
Tom valde underhållsavtal Cruise med kontrollpacket för ett tryggt ägande.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

Nicklas Reijosson

Sågverks transport

Nybilsleverans till Nicklas Reijorssons Åkeri I Degeberga som har valde R 560 B6x2NB SUPER drivlina.
MOTAB har tillverkat och monterat flispåbyggnaden.

Hana design och Skyltforum har stått för dekoren.

Nicklas valde underhållsavtal Cruise med nerladdning av färdskrivare för ett tryggt ägande.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

#börjessonslastbilar

#viskaparframtiden

#scania

MP Cargo dragbil

R 500 A6x2/4 SUPER

Dragbilsleverans till MP Cargo AB I Sölvesborg som har valde R 500 A6x2/4NB SUPER.
Boalts Rep & Svets har byggt och monterat gångbordet med verktygslåda innanför sidokjolen.
Skyltforum har stått för dekoren.
MP valde underhållsavtal Start med kontrollpaket samt nerladdning av färdskrivare för ett tryggt ägande.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

Mjölkbil

Arlas nya mjölkbil

Arla har hämtat sin nya G500 B6x2*4NB med SUPER motor och drivlina.
Lotab i Varberg har gjort överflyttningen av mjölktanken och kringutrustningen.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

HNT Schakt & Transport AB

Ny bil med överflyttat skåp

Här kommer en nybilsleverans till HNT Schakt & Transport AB som har investerat i en R 590B6x2NB.
Skåpet är överflyttat av DA Kaross i Tomelilla.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar HNT lycka till med nya bilen.

Johansson Grus & Mark Entreprenad AB

Ny SCANIA

Nybilsleverans till Johansson Grus & Mark Entreprenad AB som har investerat i en ny SCANIA R 530B8x4*4NB. Sörling AB i Knivsta har byggt på en Goldstar G3 6200 dumper. Sonessons i Helsingborg har lackerat och Joma Reklam har stripat. Bilen är utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Johanssons lycka till med nya bilen.

Grönsakshallen Sorunda AB

P 320

Nybilsleverans till Grönsakshallen Sorunda AB som har investerat i en ny SCANIA P 320B6x2*4NB. SKAB i Ätran har byggt på ett nytt skåp och bilen har rullat igenom vår verkstad i Hässleholm. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Grönsakshallen lycka till med nya bilen.

Hässleholms Miljö AB

Ny 3 facks sopbil

Nybilsleverans till Hässleholms Miljö AB som valde en ny L 320 B6x2*4NB med NTM 3 facks sopbil.
HMAB valde underhållsavtal Start samt uppkopplade tjänster för ett tryggt ägande.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

Holléns Entreprenad & Transport

Solig leverans

Vi avslutar denna soliga vecka med en nybilsleverans till Holléns Entreprenad & Transport. Holléns har investerat i en SCANIA G 500 B8x4*4NB med en JOAB växlare L21 och HMF Kran påbyggd av JOAB i Göteborg. Autolack i Halmstad har lackerat och Dekor & Design har gjort dekoren. Bilen har blivit utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Holléns lycka till med nya bilen.

Eliasson dragbil

R590 A6x2

Eliassons Åkeri AB i Kristianstad har tagit sin nya R 5900 A6x2NB i drift.
AACA i Norrköping har byggt och monterat kompressor gångbord och verktygslådor. Hanadesigner har gjort dekoren.
Eliasson valde underhållsavtal.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

Ny kran och växlare till Marktjänst i Göteborg

SCANIA

Nybilsleverans till Marktjänst i Göteborg AB som har investerat i en ny SCANIA R 560 B8x4*4NB. Påbyggd med en JOAB lastväxlare och HMF Kran. Utrustad av vår verkstad i Alingsås. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Marktjänst lycka till med nya bilen.

Efterlängtad Kranbil

Andreas Jönsson

Andreas Jönsson Åkeri AB i Tyringe har tagit sin nya R 660 B8x4*4NB i drift.

Br Johansson i Skurup har tillverkat flaket och monterat avtagbar Palfinger kran PK 34002.SH. Sunnerbo lack har lackat och Text& reklam har gjort dekoren.

Andreas valde underhållsavtal och färdskrivarnedladdning.

Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

Calle Lövqvists Åkeri

Ny Superbil till Calle

Calle Löfqvists Åkeri har tagit sin nya R 500 B6x2*4NB med SUPER drivlina i drift.
Värmlands Lastbil har gjort överflyttningen av skåpet.
Som vanligt så ingår kontrollpaket och färdskrivarnedladdning i affären.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med den nya bilen.

Ironcroft

SUPER

Nybilsleverans till Ironcroft Mjölby AB som har investerat i en SCANIA R 460 B6x2*4NB med nya SUPER drivlinan. Skåpet är överflyttat av Mjölby Vagn- och Karosseriteknik, Autolack i Halmstad har lackerat och Dekor & Design har stripat. Hytten har LPA Custom i Halmstad klätt. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Ironcroft lycka till med nya bilen.

Tommy Mohlins Åkeri AB

Ny Scania

Nybilsleverans till Tommy Mohlins Åkeri AB som har investerat i en SCANIA R 500B6x2*4LB med nya Super drivlinan. Norfrig Sverige i Tomelilla har byggt på ett nytt skåp och Carrier aggregat. Bilen är utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby. Sunnebo Lack i Markaryd har lackerat och vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Grönsakshallen Sorunda AB

Ny Scania

Då har vi levererat 1:a bilen av tre till Grönsakshallen Sorunda AB i Hässleholm. En ny SCANIA P320B6X2*4NB med ett nytt SKAB skåp från Ätran inklusive Mitsubishi aggregat. Utrustad av vår verkstad i Hässleholm. Vi på Börjessons Lastbilar tackar alla för gott samarbete och önskar Grönsakshallen lycka till med nya bilen.

Gyllsjö Träindustri

Nytt visirekipage

Nybilsleverans av ett helt nytt ekipage till Aktiebolaget Gyllsjö Träindustri. En ny SCANIA R 500 B6x2*4NB och släp med en ny visirbyggnation från Eksjö Maskin & Truck AB. Lackerad hos Lacktyl i Ängelholm. Textad av Joma Reklam. Vi på Börjessons Lastbilar önskar Gyllsjö lycka till med nya ekipaget.

Sanfridssons Åkeri AB

R590

Nybilsleverans till Sanfridssons Åkeri AB som har investerat i en ny SCANIA R 590 B6x2*4NB.
Påbyggd med ett nytt Limetec skåp. Lackerad hos Starks Lack i Alingsås och även utrustad av vår verkstad i Alingsås.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Sanfridssons lycka till med nya bilen.

Tommy Nordbergh Maskin & Transport AB

Ny lastväxlare

Nybilsleverans till Tommy Nordbergh Maskin & Transport AB som har investerat i en ny SCANIA R 540 B8x4*4NB med en JOAB komplett lastväxlare.
Autolack i Halmstad har lackerat och bilen är utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Kristian och Elin lycka till med nya bilen.

C4 Transport

S 560 A6x2

Idag har vi leverera ännu en S 560 A6x2 dragbil till C4 Transport
BRS i Boalt har tillverkat gångbord och monterat integrerad verktygsskåp. Skyltforum har gjort dekoren.
Som vanligt så ingår kontrollpaket och färdskrivarnedladdning i affären. C4 har även valt underhållsavtalet Start.
Vi på Börjessons tackar Staffan på C4 för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Smålands Logistik

SUPER

Så här i mitten på mars har vi nöjet att leverera en ny SUPER drivlina ink nya G33CM växellådan till Smålands Logistik.
En SCANIA R500B6X2NB med ett nytt EKERI skåp från OF Ekeri i Markaryd. Textad av Dekor & Design.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Smålands Logistik lycka till men nya SUPER bilen.

Heja Transport AB

Scania x 2

Idag har vi levererat två bilar till Heja Transport AB i Kvidinge.
En Scania R 450 B6x2*4NB med en JOAB lastväxlare påbyggd hos Joab.
En Scania R 500 B8x4*4NB med en Palfinger kran och växlare påbyggd hos Stinsen Service i Perstorp
Stripade hos Dekor & Design. Vi på Börjessons tackar Heja för förtroendet och önskar Kristofer och Karl lycka till med dom nya bilarna.

HNT Schakt & Transport AB

Ny plog- och lastväxlare

Lagom till snön har vi levererat en plog och lastväxlar bil till HNT Schakt & Transport AB. En ny SCANIA R590 B8x4*4NB med en JOAB lastväxlare och plog.
Utrustad i vår verkstad i Östra Ljungby. Stripad av Dekor & Design. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar HNT lycka till med nya bilen.

Gunnar Perssons Grävmaskins AB

Ny Scania

Nybilsleverans till Gunnar Perssons Grävmaskins AB i Alingsås som har investerat i en R 540 B8x4*4NB med en JOAB lastväxlare.
Starks Lack har lackerat. Utrustad i Alingsås.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar GP Gräv lycka till med nya bilen.

Nybilsleverans till Stefan Nordbergh Transport AB

R560 nya SUPER drivlinan

Nybilsleverans till Stefan Nordbergh Transport AB som har investerat i en ny SCANIA R 560 B6x2*4NB. En bil med nya SUPER drivlinan samt nya G33CM växellådan. Lackerad hos Autolack i Halmstad. Påbyggd med ett nytt skåp från EKERI och vår verkstad i Östra Ljungby har monterat all utrustning. Stripad av Dekor & Design i Ängelholm. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Stefan lycka till med sitt nya ekipage.

Roger Ewanders Åkeri AB

En ny XT bil

Vad passar väl bättre än att avsluta året med en bil som sätter lite extra guldkant på tillvaron med sin gyllene lack.
Roger Ewanders Åkeri AB har investerat i en SCANIA R 660 B8x4*4NB. S. Fredriksson Bil & Maskin i Nyvång har byggt på en HIAB lastväxlare. Sonesson i Spannarp står för lackeringen en härligt gyllene gul färg samt gripen på sidan. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar GOTT NYTT ÅR samt hälsar Kjelle lycka till med sin nya bil.

Plantskolan i Ängelholm

Ny skåpbil

Vi avslutar veckan med en härlig leverans till Plantskolan i Ängelholm AB som har investerat i en SCANIA R 410 B6x2*4LB.
Med ett nytt VAK skåp. Dekor & Design står för den snygga dekoren.
Vi på Börjessons Lastbilar önskar Plantskolan lycka till med nya bilen.

JTP Transport AB

Nytt spannmålsekipage

Nybilsleverans till JTP Transport AB som har investerat i en ny Scania R 650 B6x2*4NB. Påbyggd av Lars-Göran Ljung i Hjärnarp.
Lackad av Lacktyl Pierre Billalackering i Ängelholm. Hytten har LP klätt och Dekor & Design har stripat.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar JTP lycka till med nya bilen.

Börjes Transport AB

Ny Scania

Nybilsleverans till Börjes Transport AB som har investerat i en ny SCANIA G 500 B6x2*4NB.
Påbyggd av Lagab i Laholm. Stripad av Dekor & Design.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Börjes Transport lycka till med nya bilen.

Johansson Grus & Mark Entreprenad AB

Nytt ekipage

Denna varma strålande dag passar vi på att leverera ny bil och släp till Johansson Grus & Mark Entreprenad AB.
En ny SCANIA R 540 B8x4*4NB med en JOAB komplett L27 lastväxlarkrok. Samt ett nytt 4-axligt Kilafors släp.
Lackad hos Sonessons. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Johansson lycka till med nya ekipaget.

PMU Interlife

Ny fin bil

En nybilsleverans till PMU Interlife i Huddinge som har investerat i en SCANIA S 530 B6x2NB.
En Hammarlift där kund själv ombesörjt kontakten med påbyggaren.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar PMU lycka till med nya bilen.

Sundolitt AB

Nytt ekipage

Nybilsleverans till Sundolitt AB i Vårgårda som har investerat i ett helt nytt ekipage. En SCANIA R 450 B6x2*4NB med ett nytt skåp från Svenska Närko.
En ny Dolly också det från Svenska Närko samt ett nytt släp från Svenska Närko. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Sundolitt lycka till med nya ekipaget.

Harald Pommer

Härligt med ny bil tycker Pommer

Vi avslutar denna veckan med en nybilsleverans till Harald Pommer som har investerat i en ny SCANIA R500B8X4*4NB.
Med en påbyggnation från Menke-Janzen Fahrzeug- und Karosseriebau i Tyskland. Denna djurtransport bilen har en kapacitet på att lasta 420 stycken 30 kg grisar. Lackad hos Sonessons Lack i Spannarp. Joma Reklam har stripat namnet i kepsen. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Harald lycka till med nya pärlan.

HNT TRANSPORT AB

Ny Scania

HNT Transport AB har köpt en ny SCANIA R 590 B6x2*4NB där Tankmobil i Ystad har fixat överflytten av bulken.
Dekor & Design har stripat. Vi tackar för förtroendet och önskar HNT Transport lycka till med nya bilen.

Stefan Nordbergh Transport AB

Ny SCANIA

Nybilsleverans till Stefan Nordbergh Transport AB som har investerat i en SCANIA R 540 B6x2LB med ett BUSSBYGG skåp.
Tilläggslackerad av Sonesson Lack. Hytten kläddes av Röllike och Dekor & Design har fixat stripningen.
Vår verkstad i Östra Ljungby har fixat utrustningen. Vi tackar alla för gott samarbete och önskar Stefan lycka till med nya bilen.

Ekdalens Biotransporter AB

Ny lastväxlare

En nybilsleverans till Ekdalens Biotransporter AB som har investerat i en R 590B8x4*4NB med en JOAB komplett lastväxlare.
Stripad av Dekor & Design. Utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby.
Vi tackar Ekdalens för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Ny kranbil

Jonas Larsson Åkeri AB

En fredag som denna passar vi på att leverera en ny kran och flak bil till Jonas Larsson Åkeri AB. En SCANIA R 590 B8x2*6NB med en Palfinger kran påbyggd på Palfinger i Österrike.
Sonesson har lackat plastdetaljer. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Jonas Larsson med chaufför lycka till med nya bilen.

Härlig start på veckan för S Blomquist Entreprenad AB

Ny tippbil

Vi drar igång veckan med en nybilsleverans från Alingsås till S Blomquist Entreprenad AB som har investerat i en SCANIA R 770 B8x4*4NB.
En Zetterbergs komplett bil. Lackad hos Lackmästarna i Håkantorp.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med nya pärlan.

Ny bil till Powder-Trans Sweden AB

Powder-Trans Sweden AB

Vi tar en nybilsleverans till denna måndagen. Powder-Trans Sweden AB har investerat i en SCANIA R 500 B6x2NB.
Påbyggd i deras egna verkstad i Finland. Kunden valde vårt underhållsavtal för ett tryggt bilägande. Vi på Börjessons Lastbilar tackar Powder-Trans Sweden för fint samarbete och önskar dem lycka till med nya bilen.

Olle P´s nya ekipage

Härligt nytt ekipage

Både solen och Olle P´s nya ekipage strålar ikapp denna härliga måndag. Olle P´s Åkeri AB har investerat i en ny Scania R 580 B8x2/*6NB med tillhörande Ory tippbils byggnation. Släpet är också byggt av Ory.
Kapell System i Halmstad har monterat kapellen och Lacktyl har gjort den fina lacken. Bilen är utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Olle P´s Åkeri lycka till med nya ekipaget.

PA Transport i Alingsås

Ny lastväxlare med plogförberedelse

Nybilsleverans till PA Transport i Alingsås som har investerat i en R 590 B8x4*4NB med plogförberedelse och en JOAB komplett lastväxlare.
Litab Lack har lackerat. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar PA Transport lycka till med nya bilen.

Mats Brorsson

Ny Scania levererad

Nybilsleverans till Mats Brorsson som valde en Scania R 500B8x2*6 med en Palfinger PK 135.002 TEC 7 utrustad med jibb, vinsch och personkorg.Montering av kran och övrig påbyggnad utfördes av Vemservice.Lackering av ram och hyttdetaljer är gjort av Sonessons Lack AB.Hyttdekor utfördes av Joma Reklam.Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Mats och Patrik lycka till med nya bilen.

Leverans till M A Grus & Maskin ifrån Alingsås

Ny tippbil

Nybilsleverans till M A Grus & Maskin - Mats Angervall som har investerat i en R 520 B6x2NB.
En tippbil som Krangatans Hydraulik och Påbyggnads AB i Alingsås har byggt på. Lackad av Starks Lack.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar Mats Angervall för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Ny bil till Pantzars Åkeri AB

Scania R500

Nybilsleverans till Pantzars Åkeri AB i Munka-Ljungby som valde en R500 B6x2 med VAK skåp.Stripad av Dekor och Design.Kunden valde Grönt kort och trådlös nedladdning.Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Conny lycka till med nya bilen.

Lyft & Transport

En ny Scania

Nybilsleverans till Lyft o Transport som valde en Scania R590 B8x2*6 med kran från Palfinger. Kågeröd Flak och Svets har stått för byggnationen och montering av kran PK 92002 med jibb. Sonesson har lackerat hytt och byggnation. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Joacim lycka till med nya bilen.

Ragnvaldssons Transport

Ny lastväxlare

Nybilsleverans till Ragnvaldssons Transport från Skånes Fagerhult som valde en Scania R660 8x4*4 med Hiab krok. Sunnebo lack har stått för lackering av hytt, sidokjolar och skärmar. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Bloms Åkeri

Ny Scania

Nybilsleverans till Bloms Åkeri AB som valde en Scania R 590B8x4*4 med Hiab Ultima växlare. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Nils-Åke Arvidssons Transport AB

Ny dragbil

Nybilsleverans till Nils-Åke Arvidssons Transport AB som valde en Scania R 590 A6X2NBBilen levererades med Grönt Kort för ett tryggt ägande.Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Bengt med personal lycka till med nya bilen.

Bröderna Arvidsson

2 nya lastväxlare

Nybilsleverans till Bröderna Arvidsson av två stycken Scania R530 B8x4*4 med Lastväxlare från JOAB. Bröderna Arvidsson har monterat växlarna i egen verkstad. Dekor och Design har gjort dekoren på bilarna. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Anton och gänget lycka till med nya bilarna.

Thiz Transport AB

Nytt ekipage

Nybilsleverans till THIZ Transport AB som valde en Scania V8 530B8x4*4 Komplett med JOAB växlare. Sonesson har gjort lackering och i leveransen ingick även släp och flak från CMT. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till.

Skånes Kran och Entreprenad AB

2 snygga lastväxlare

Nybilsleverans till Skånes Kran och Entreprenad AB som valde 2 st R540 B8x4*4 NB Joab komplett med plog, salt och ReCo Drive. Dekor och Design har gjort stripning och takskyltar. Så klart är bilarna utrustade EAS styrning och till bilarna tecknades Grönt Kort. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Kristian och gänget lycka till med nya bilarna.

HNT Transport

Ny Scania

Nybilsleverans till HNT Transport som valde en Scania R590B6x2*4NB.Saleby Bulk & Tank AB har gjort överflyttning av tank. Samtidigt passade man på att renovera och måla tillhörande släp. Lackering av tankarna är gjort av Litab Lack och textning av Dekor & Design. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Böckerskogens Åkeri AB

Nytt ekipage

Ännu en leverans av ett helt nytt ekipage till Böckerskogens Åkeri AB. En ny SCANIA R 540B6x2*4LB med ett nytt JPGS skåp. Samt en ny släp ”Ragnarök” från JPGS i Skummeslöv. Sunnerbo Lack har lackerat och Dekor & Design står för dekoren. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Fredrik med chaufförer lycka till med nya ekipaget.

Marxon AB

Ny Scania med kran och flak

Nybilsleverans till Marxon AB som har investerat i en SCANIA R 540 B8x4*4NB.
Påbyggare Gladsax har byggt på en Palfinger PK 65002-SH kran och flak.
Vi på Börjessons Lastbilar i Alingsås tackar för förtroendet och önskar Marxon lycka till med nya bilen.

Böckerskogens Åkeri AB

Härligt nytt ekipage

Denna soliga lördag passar vi på att leverera ett helt nytt ekipage till Böckerskogens Åkeri AB. En ny SCANIA R 540B6x2*4LB med ett nytt JPGS skåp. Samt en ny släp ”Ragnarök” från JPGS i Skummeslöv. Sunnerbo Lack har lackerat och Dekor & Design står för dekoren. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Fredrik med chaufförer lycka till med nya ekipaget.

Ironcroft 3

Då har Ironcroft 3 rullat ut på vägarna

Nybilsleverans till Ironcroft Mjölby AB där valet gick till en SCANIA R 450 B6x2*4NB med ett nytt Bussbygg skåp.
Autolack i Halmstad har lackerat och Dekor & Design står för dekoren. Utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Ny grön bil till CME Åkeri AB

Lastväxlare

Nybilsleverans till CME Åkeri AB som har investerat i en SCANIA R 540 B6x2NB med en JOAB lastväxlare.
Autolack i Halmstad har lackerat och Dekor & Design har gjort dekoren.
Vi på Börjessons Lastbilar önskar kunden och chauffören lycka till med nya bilen.

Bengtssons Maskin och Transport AB

Ny skåpbil

Bengtssons Maskin och Transport har investerat i en ny SCANIA R 590 B6x2NB med ett nytt skåp från VAK. Sonessons har fixat tilläggslackering och Joma Reklam har gjort dekoren. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Bengtssons lycka till med nya bilen.

Ny skåpbil

Tommy Nordbergh Åkeri AB

God morgon, en leverans till Tommy Nordbergh Åkeri AB som investerat i en R 540 B6x2*4NB med ett nytt Ekeri skåp från OF Ekeri i Markaryd. Dekor & Design har stripat bilen och Sonesson har gjort tilläggslackering. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Å Å Åkeri AB

Ny kranbil

Nybilsleverans till ÅÅ Åkeri AB som har investerat i en SCANIA R 500 B8x4*4NA.
I kundens regi har DA Kaross i Tomelilla byggt på Palfinger kranen och växlaren.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Fredrik lycka till med nya bilen.

Härlig ny skåpbil

Den som väntar på nåt gott

Idag levererade vi en ny Scania till Jonas Larsson Åkeri AB. En R 590 B6x2*4NB med nytt skåp från PLS. Tilläggslackerad hos Sonessons. Vår verkstad i Östra Ljungby har utrustat bilen. Vi Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Jonas Larsson med chaufför Magnus lycka till med nya bilen. #börjessons #jonaslarssonakeri #npnilsson #plstruckbodies #palfinger

Patrik TC Carlsson Åkeri AB

Highway Motel

Nybilsleverans till Patrik TC Carlsson Åkeri AB som har investerat i en SCANIA S 590 B6x2NB. Påbyggd med nytt skåp från OF Ekeri.
Pierre Billackering ”Lacktyl” har lackerat hytten och även inredningen. Rölllike Hyttinredning har klätt hytten.
Plåtcenter i Halmstad har gjort den ena rostfria täcksidan vid tanken. Utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby.
Vi på Börjessons Lastbilar tackar alla för gott samarbete och önskar Patrik med chaufförer lycka till med nya skönheten.

Dalshult Industri & Entreprenad AB

Ny lastväxlare

En härligt vinterdag som denna i Östra Ljungby passar väl inget bättre än en nybilsleverans till Dalshult Industri & Entreprenad AB i Örkelljunga.
Dalshult har investerat i en R 590 B8X4*4NB med den nya växellådan G33CM och en JOAB komplett L24 Ecodrive lastväxlare.
Joma Reklam i Örkelljunga står för den fina dekoren. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar Dalshult lycka till med den nya fina julklappen.

Falkenklev Logistik AB

Ny distributionsbil

Inför alla paketleveranser har vi nöjet att leverera en ny SCANIA P 250B4x2NB ”Nordic Box” bil med NÄRKO skåp till Falkenklev Logistik AB.
Utrustad med City Safe Window som ger föraren i stadsmiljö förbättrad möjlighet att upptäcka barn, fotgängare och cyklister nära lastbilen.
Vi på Börjessons tackar för förtroendet och önskar Falkenklev lycka till med nya bilen.

Frazzes Transport AB

Ny dragbil

Leverans av en ny dragbil till Frazzes Transport AB som valde en SCANIA S 580 A6x4NB. Påbyggd av Kågeröd Flak & Svets med hydraulik, gångbord och utrustning. DaRoNi Reklam & Fritid har gjort den fina dekoren som även är en reflexdekor som ökar synbarheten den här mörka årstiden. Vi på Börjessons Lastbilar tackar alla för gott samarbete och önskar Linnea lycka till med sin nya pärla.

Kenneth G Åkeri AB

Ännu en ny bil till Kenneth

Nybilsleverans till Kenneth G Åkeri AB i Båstad, som valde en R 540 B6X4NB med en lyftbar tandem och EAS styrning. Påbyggd av Sörling med en Goldstar G3. Fabrikslackad med tilläggslackerade plastdetaljer. Dekor & Design har monterat text och dekor. Vi på Börjessons Lastbilar tackar för förtroendet och önskar lycka till med nya bilen.

Falkenklev Logistik i Helsingborg

Ny distributionsbil

Falkenklev Logistik Helsingborg valde en SCANIA P250B4X2NB med ett Nordic Box skåp från Närko. En distributionsbil med City Safe Window som ger förare i stadsmiljö förbättrad möjlighet att upptäcka barn, fotgängare och cyklister nära lastbilen. Ett viktigt komplement till säkerheten i vår stadsmiljö.
Vi på Börjessons tackar för förtroendet och önskar Falkenklev lycka till med nya bilen.

#citysafewindow

Nybilsleverans

Nils-Åke Arvidssons Transport

Denna härliga fredag har vi haft äran att leverera ny bil till Nils-Åke Arvidssons Transport AB. En ny SCANIA R 590B6x2*4NB där Stinsen Service AB i Perstorp har gjort överflytt av tanken.
Dekor & Design står för den snygga dekoren. Vi tackar för förtroendet och önskar Bengt med chaufför lycka till med nya pärlan.

Skoogs Åkeri & Logistik AB

En ny SCANIA

Vi startar veckan med en nybilsleverans till Skoogs Åkeri & Logistik AB som har investerat i en SCANIA P 320B4x2NB. SKAB i Ätran har monterat på ett nytt skåp med öppningsbar sida och bakgavellift. Hytten är fabrikslackad och Dekor & Design har textat dom gula linjerna och Skoogs detaljer. Vi tackar alla för ett gott samarbete och önskar Skoogs Åkeri & Logistik AB lycka till med nya bilen.

Blått är flott

Nybilsleverans till AM Logistic AB i Klippan

AM Logistic AB hämtade ut sin stiligt blåa SCANIA R 540B6x2LB med ett nytt VAK skåp. Vi ser fram emot att se den rulla längs vägarna och önskar Mattias med chaufförer lycka till med nya bilen.

Bjärke Godstrafik AB investerar i nytt ekipage

Ny Scania

Bjärke Godstrafik gör en ny investering med en R 660 B6x2NB inklusive nytt skåp samt en Dolly och Trailer som är påbyggda av Limetec i Finland.
Lackmästarna Håkantorp har lackerat bilen och vår verkstad i Alingsås har utrustat den. Vi önskar Bjärke Godstrafik lycka till med nya ekipaget.

Augustsson Fordonsvård i Östra Ljungby

Ny dragbil

Leverans till Augustsson Fordonsvård i Östra Ljungby som har investerat i en R500 A6x2NA. Den snygga lacken står Lacktyl i Ängelholm för. Joma Reklam i Örkelljunga har textat hytten med Augustsson Fordonsvård. Lycka till med nya bilen.

Ny lastväxlare till Elestorps Åkeri

Stiligt blå

Elestorps Åkeri AB har investerat i en R 540B8x4*4NB. Stellan Fredriksson Bil & Maskin AB i Nyvång har byggt på en HIAB lastväxlare. Den är lackad av Sonessons Lack i Spannarp. Utrustad av vår verkstad i Östra Ljungby.

Nytt chassi till HNT Transport Aktiebolag

Bulkbil

Vi har levererat ett nytt chassi till en överflytt av befintlig bulk som Tankmobil i Ystad har gjort. Lördagen d. 9/10 kommer ni hitta bilen hos Tegelbruksskolan i Klippan som har öppet hus där HNT deltar. Sen bär det ut på vägarna och vi önskar dom lycka till.

Meddelande skickat!

Tack för ditt meddelande! Vi återkopplar till dig inom 24 timmar. Adresser och telefonnummer till våra anläggningar finner du nedan. Ha en fortsatt fin dag!

Visa anläggningar

Kontakta oss

Har du en fråga, funderingar om ett fordon eller om köpet, kontakta oss så återkopplar vi till dig inom 24 timmar.

Välj anläggning